Ultimate Solution Hub

авторка хіта алые паруса співачка асс

Співачка Ассоль, авторка хітів "Моя мама" та "Алые паруса" змінила сценічне ім'я на swoiia. Автор хіта «Алые паруса», «Моя мама» і «Не волнуйся, папа» співачка Катерина Гуменюк знову змінила сценічне ім'я. З чотирьох років артистка виступала під псевдонімом Ассоль, у 2019 році змінила його на katya, а тепер під.

Ваша співоча кар'єра розпочалася з хіта "Алые паруса", у вашої колеги Аліни Гроссу хітом стала "Бджілка", яку через 20 років артистка представила у новій версії. Співачка Ассоль, авторка хітів "Моя мама" та "Алые паруса" змінила сценічне ім'я на swoiia. Одна из самых романтичных летних ночей все ближе — в этом году «Алые паруса» запланированы на 28 июня. Это отличный повод совместить долгожданное зрелище с ужином в панорамном ресторане. По. Співачка Ассоль змінила сценічне ім’я на swoiia та випустила дебютний трек «Сестра». 29 річна артистка називає цю пісню гімном маніфестом сильних українських жінок.

Одна из самых романтичных летних ночей все ближе — в этом году «Алые паруса» запланированы на 28 июня. Это отличный повод совместить долгожданное зрелище с ужином в панорамном ресторане. По. Співачка Ассоль змінила сценічне ім’я на swoiia та випустила дебютний трек «Сестра». 29 річна артистка називає цю пісню гімном маніфестом сильних українських жінок. Алые паруса, значок «А́лые паруса́» — повесть феерия Александра Грина (1880 1932) о непоколебимой вере и всепобеждающей, возвышенной мечте, о том, что каждый может сделать для близкого чудо. З чоловіком, заради якого залишила Україну, співачка розлучилася через 7 років стосунків. Вже 6 років вона живе з іншим чоловіком, заміж якого так і не вийшла: пара в цивільному шлюбі.

Алые паруса, значок «А́лые паруса́» — повесть феерия Александра Грина (1880 1932) о непоколебимой вере и всепобеждающей, возвышенной мечте, о том, что каждый может сделать для близкого чудо. З чоловіком, заради якого залишила Україну, співачка розлучилася через 7 років стосунків. Вже 6 років вона живе з іншим чоловіком, заміж якого так і не вийшла: пара в цивільному шлюбі.

Comments are closed.