Ultimate Solution Hub

жуйка Love Is та її трагічна історія створен

Історія створення "love is" Відома в усьому світі жуйка із вкладишами "love is" з’явилася завдяки коміксам та історії шаленого кохання юної дівчини з Нової Зеландії, яка подорожувала і спочатку малювала їх виключно для. Коротенко Оля, 25.06.2021. Відома жуйка із вкладишами love is з’явилася на світ завдяки коміксам дівчини з Нової Зеландії, яка спочатку малювала їх для свого коханого. Із чого починалася історія love.

Як з'явилась жуйка "love is" Але історія "love is" продовжила своє існування після смерті засновників і у 1990 році пригорнула увагу творців найвідомішої у світі жуйки. Жуйка "love is" з’явилась не просто так, оскільки кожен малюнок всередині має великий зміст та досить трагічну, але захоплюючу історію справжнього кохання. Про те, якою є історія "love is", розповідає РБК Україна (проект styler. У 2016 році з'явився мобільний додаток love is …, який працює на платформі ios. Мобільний додаток дозволяє відсилати комікс картинки в стилі вкладишів жувальної ґумки love is… в twitter , facebook , viber. Багато хто з нас колекціонував забавні вкладиші з усіх відомих жуйок love is. Яскрава упаковка, милий вкладиш та смачна жуйка, яка легко надує величезний міхур.

У 2016 році з'явився мобільний додаток love is …, який працює на платформі ios. Мобільний додаток дозволяє відсилати комікс картинки в стилі вкладишів жувальної ґумки love is… в twitter , facebook , viber. Багато хто з нас колекціонував забавні вкладиші з усіх відомих жуйок love is. Яскрава упаковка, милий вкладиш та смачна жуйка, яка легко надує величезний міхур. Історія створення "love is" Відома в усьому світі жуйка із вкладишами "love is" з’явилася завдяки коміксам та історії шаленого кохання юної дівчини з Нової Зеландії, яка подорожувала і спочатку. Публіка полюбила цих героїв і з часом "love is " стали друкувати в інших виданнях, на футболках, блокнотах, календарях і т.д. крім цього було створено зібрання всіх сюжетів, яке видали в 50 країнах світу.

Comments are closed.