Ultimate Solution Hub

ковбаса ювілейний любительська варе

Купити ковбаса Ювілейний Любительська варена н о в ґ м в 100г з доставкою до дверей Замовляйте онлайн якісні продукти без зайвих турбот Доставка їжі та продуктів в Києві та в інших містах України | «Сільпо». Купити ковбаса «Ювілейний» «Любительська» варена в ґ, нарізка 250г з доставкою до дверей Замовляйте онлайн якісні продукти без зайвих турбот Доставка їжі та продуктів в Києві та в інших містах України | «Сільпо».

All information about the product: composition, calories, proteins, fats, carbohydrates, food additives (e numbers), and prices in stores. ingredients: М'ясна сировина 100% (свинина знежилована нежирна, яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове), вода питна, сіль кухонна. Ювілейний ВАРЕНІ КОВБАСИ Варена Сосиски Сардельки Напівкопчені та варенокопчені Сирокопчені та сировялені Делікатеси Інші продукти Варені ковбаси ТМ «Ювілейний» Ковбаса варена в с «Лікарська» Детальніше Ковбаса. Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005. Оболонка неїстівна. Listex.info Ковбаса варена Любительська Ювілейний кг Ювілейний: в Україні ☕ Єдиний каталог споживчих товарів 3d фото Характеристики Цінові пропозиції на ринку.

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005. Оболонка неїстівна. Listex.info Ковбаса варена Любительська Ювілейний кг Ювілейний: в Україні ☕ Єдиний каталог споживчих товарів 3d фото Характеристики Цінові пропозиції на ринку. Listex.info Ковбаса варена Любительська Ювілейний лоток 250г Ювілейний(14823022606127): в Україні ☕ Єдиний каталог споживчих товарів 3d фото Характеристики Цінові пропозиції на ринку. Ми виготовляємо широкий асортимент продукції, а саме: варено копчені і напівкопчені ковбаси, варені ковбаси та сосиски, шинки у поліаміді, сирокопчені та сиров'ялені ковбаси м'ясні делікатеси та інше.

Listex.info Ковбаса варена Любительська Ювілейний лоток 250г Ювілейний(14823022606127): в Україні ☕ Єдиний каталог споживчих товарів 3d фото Характеристики Цінові пропозиції на ринку. Ми виготовляємо широкий асортимент продукції, а саме: варено копчені і напівкопчені ковбаси, варені ковбаси та сосиски, шинки у поліаміді, сирокопчені та сиров'ялені ковбаси м'ясні делікатеси та інше.

Comments are closed.