Ultimate Solution Hub

світ речень презентація українська м

Презентація з предмету українська мова для 8 класу «Конспект уроку з української мови для 8 класу ( поглиблене в ». Автор(ка): Мазакова Олена Андріївна. Виконання завдань. Визначте речення: а) з підрядною частиною, що відповідає на питання додатка; б) з підрядною частиною, що відповідає на питання означення; в) з підрядною частиною, що відповідає на питання обставини.

Урок з теми Види речень за метою висловлювання. Види речень за інтонацією. Теоретичні матеріали та завдання Українська мова НУШ, 4 клас. МiйКлас — онлайн школа нового покоління. ПРЕЗЕНТАЦІЯ допоможе повторити й поглибити вивчене в початковiй школi про види речень за метою висловлювання та емоцiйним забарвленням; удосконалювати вмiння правильно iнтонувати такi речення, ставити роздiловi знаки. Презентація стане яскравим доповненням до уроку. Допоможе учням запам*ятати теоретичний матеріал, виконати практичні завдання, щоб краще опанувати тему. Діти засвоять навчальний матеріал, навчаться вирізняти. Вашуленко М.С., Васильківська М.А. Урок № 20. Види речень за метою висловлювання та інтонацією. Розпізнаю види речень за метою висловлювання та інтонацією. Очікувані результати навчання:.

Презентація стане яскравим доповненням до уроку. Допоможе учням запам*ятати теоретичний матеріал, виконати практичні завдання, щоб краще опанувати тему. Діти засвоять навчальний матеріал, навчаться вирізняти. Вашуленко М.С., Васильківська М.А. Урок № 20. Види речень за метою висловлювання та інтонацією. Розпізнаю види речень за метою висловлювання та інтонацією. Очікувані результати навчання:. Зміст слайдів. Номер слайду 1. Синтаксичний розбір речення. Номер слайду 2. Мета: узагальнити й систематизувати знання учнів про другорядні члени речення; удосконалювати навички. Номер слайду 1. Види речень. Підготувала: вчитель початкових класів ЗСШ ступенів № 40 з поглибленим вивченням англійської мови Запорізької міської ради Пікалова О. М. Номер слайду 2.

Comments are closed.